2 hengen tunteja ja yksityistunteja arkipäivinä!

Maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo: 16.00-17.00 mahdollisuus 2 hengen istuntapainotteisiin tunteihin 40e/ratsukko. Sopii kaikentasoisille ratsastajille, kuitenkin niin, että samalla tunnilla samantasoinen seura!

Tähän voi myös varata kaverin kanssa oman privaattitunnin :0)

Myös yksityistunnit 30min/60min mahdollisia ma,ti,to, kysy Saijalta!

Yksityistunti räätälöidään juuri kyseisen ratsastajan mukaan.

Se voi olla ensimmäinen kerta satulassa tai kunnon tehotunti tai mitä vaan siltä väliltä. Tässä loistava mahdollisuus aralle satulaannousijalle saada edetä omaan tahtiin.

Varasit sitten 2 hengen tunnin tai yksityistunnin, uskallan luvata, että et tule pettymään..

Kyselyt ja varaukset viestillä Saijalta p. 044-5862520

ps. tunnit ohjaa Saija, tässä palaute eräältä tallimme aikuisratsastajalta ja hänen tyttäreltään:

”Saija on ohjaajana ihanan hyväntuulinen, kärsivällinen ja ratsukon kokonaisvaltaisesti huomioon ottava.
Saija on positiivisella tavalla kokoajan äänessä: palaute tulee heti tilanteessa, myös se mitä teet oikein. Saijalla on loistava tapa kuvailla ja demonstroida asiat niin, että varmasti jollain versiolla saat Ahaa!-elämyksen. Hän selittää asiat aina hevosen näkökulman kautta, jolloin tietoisuutesi siitä, miksi toimitaan näin, kehittyy. Saijalla on silmää havaita missä vaiheessa ja missä määrin tarjoaa ratsukolle lisähaasteita. Et siis joudu tilanteeseen, josta et voisi selviytyä kunnialla. Saijan toiminnassa painottuvat turvallisuus ja ratsukon hyvinvointi. Saijan opetuksessa on ollut joka kerralla luottamuksellinen, kannustava ilmapiiri!”