Elokuun Kesäkurssit!!

MIEKKIÖN TALLIN KESÄKURSSIT 2019

Vielä on pitämättä 2 kurssia, joista toisessa on vielä tilaa:

“TYKKÄÄN HEPOISTA NIIN ETTÄ HALKEEN”- lasten/nuorten yleiskurssi
(max 8 osallistujaa) 2 PAIKKAA VAPAANA!

Ti 30.7.-ke 31.7.2019 klo: 16.00-20.00

Kurssi soveltuu vähintään 9-vuotiaille alkeistason ratsastajille sekä jo kokeneemmille vähän vanhemmille ratsastajille, ryhmät muodostetaan tason mukaan. Tällä kurssilla pääasiassa on hyvä mieli ja omassa tahdissa eteneminen. Mukana avustajia vähemmän ratsastaneille.

Kurssi sisältää 2 ratsastustuntia 4 hengen ryhmässä, toinen päivä perusratsastusta ja toinen päivä leikkituntityyppinen tehtävärataratsastus. Ponien hoitamista, touhuilua shettisten kanssa. Monipuolista teoriaa, joka auttaa sinua ymmärtämään hevosen mieltä sekä tätä kautta lisää luottamusta ja turvallisuuden tunnetta. Ja mikä parasta, toisena päivänä pidetään kepparikisat!! Pullamehut ja vakuutus kuuluu hintaan.

Hinta 100e sis. alv 10% Tutustu kurssin varausehtoihin esitteen lopussa.

POIS ALTA-TÄDIT HYPPÄÄ! ESTEKURSSI AIKUISILLE (max 8 osallistujaa) TÄYNNÄ

To 1.8.- pe 2.8.2019 klo: 16.30-21.00

Kurssi soveltuu ponikokoisille aikuisille ratsastajille (ratsuina Fasu, Noppa, Rontti, Pancho, kokeneemmille Santtu), jotka ovat esteillä ihan vasta-alkajia tai muuten vaan haluavat harjoitella turvallisilla ja helpoilla maahankaivetuilla esteillä. Ehkä hyppäsit nuorena ja nyt aikuisena vähän pelottaa, mutta kuitenkin houkuttelee ylittää itsensä ja esteet tai sitten esteet ovat sinulle kokonaan uusi juttu!

Ratsastajat jaetaan kahteen 4 hengen ryhmään, joten kokeneemmat pääsevät tekemään eri tehtäviä kuin aloittelevat. Tehtävät ovat helppoja puomi-kavalettitehtäviä ja kokeneemmille ristikoita ja pikkupystyjä.
Pääpaino hyvässä esteistunnassa ja kevyessä istunnassa, hyvässä rytmissä, hyvissä lähestymisissä.

Kurssi sisältää 2 reilun tunnin mittaista estetuntia 4 hengen ryhmässä, 2 tuntia teoriaa esteratsastuksesta, estetehtävien rakentamisen harjoittelua sekä hevosten hoitamista. Pullakahvit samanhenkisessä seurassa ja vakuutus.

Hinta 100e sis. alv 10% Tutustu kurssin varausehtoihin esitteen lopussa.

Varausehdot ja yleistä kursseihin liittyen:

Kurssit suunnittelee ja ohjaa SRL:n Harrasteohjaaja Saija Ilvonsalo.

Kurssi varataan ottamalla yhteyttä Saijaan puh: 044-5862520, varauksen yhteydessä maksetaan 20e, jota ei palauteta mikäli osallistuminen perutaan. Loppusumma maksetaan 14 vrk ennen kurssia, jonka jälkeen osallistumista ei voi enää perua kuin lääkärintodistuksella *. Saijalta saat sähköpostiin maksuohjeen sekä kurssikirjeen lähempänä kurssia.

Kurssille tuodaan mukana omat eväät.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

*tapaturman tai muun sattuessa alle 14 vrk ennen kurssin alkua lääkärintodistusta vastaan peruttu kurssi hyvitetään ryhmäratsastustunneilla, kurssimaksua ei palauteta, mutta saat 2-3 ratsastustuntia, sovitaan tapauskohtaisesti