Tallin kesä ja alkava syyskausi!

Kesäiset terveiset tallilta!

Pääohjaaja Saija viettää kesälomaa 28.7. asti, joten myös tuntihevoset/ponit ovat pääosin lomalla siihen asti. Empulla satunnaisia tunteja Saijan loman aikana.

vk 31 maanantaina tunnit klo: 17-20.00, varaa paikka Saijalta, 3 ryhmää, jotka koostetaan tason mukaan,   ti-ke ”Tykkään hepoista niin että halkeen”-lasten yleiskurssi ja to-pe ”Pois alta tädit hyppää”-estekurssi. Lasten yleiskurssilla 2 paikkaa vapaana, varaa paikka Saijalta!

Syyskausi starttaa ma 5.8.2019 Ajankohtaista-osiosta löytyy myös syksyn tuntikalenteri, jossa tilaa vielä tiistaissa.

Perjantaina klo: 18-19.00 on ponitalutustunti syyskuun loppuun, senjälkeen tälle tuntipaikalle perustetaan uusi ryhmä. Minkä ryhmän sinä siihen haluaisit? Ehdota Saijalle puh: 044-5862520 ja katsotaan mille ryhmälle on suurin kysyntä!

Perjantain suositussa kavaletti/ristikkotunnissa on ”aina tilaa”, sillä sinne ei voi varata vakiopaikkaa.

Se on tarkoitettu vakioratsastajien esteharjoitteluksi toisena viikkotuntina (hinta 27e) tai irtotunneilla käyville irtotunniksi 32e. Varaukset tehdään Saijalle, hän pyrkii koostamaan ryhmät aina niin, että samantasoiset hyppääjät ovat samalla tunnilla.Tänne voi siis tulla harjoittelemaan ihan esteiden alkeita tai toisaalta rämäpää-porukalle voidaan tehdä haastavampikin tunti.Tämä oli erittäin suosittu tunti kevätkaudella!

Saija on nyt saanut opiskelut päätökseen ja suorittanut hevostalouden perustutkinnon ja saavuttanut Suomen Ratsastajainliiton hyväksymän Harrasteohjaajan pätevyyden. Tällä tutkinnolla mennään nyt jonkin aikaa, kunnes on ammattitutkinnon aika. Laakereilla ei suinkaan lepäillä, vaan Saija valmentautuu viikoittain sekä esteratsastuksessa että kouluratsastuksessa, myös alan medioiden, kirjallisuuden sekä taitavan ratsastuksen seuraaminen on tärkeä osa oman tietotason jatkuvaa päivittämistä. Vierivä kivi ei sammaloidu..

Syyskaudella järjestetään 1 lauantai/kuukausi special-lauantai, johon koostetaan ihan special-tunteja sekä heppakerhotyylistä toimintaa, jossa pääpaino on teoriatiedon oppimisessa. Lisätietoa luvassa, kun syyskausi pyörähtää käyntiin..