Syksy saapui!

Terveisiä tallilta!

Syksy on saapunut ja iloksemme olemme saaneet mukaan paljon uusia ratsastajia, sopu sijaa antaa, olemme saaneet myös tarjottua heille paikat tunnille :0) vaikka tuntikalenteri näyttäisi täydeltä, uskalla kysyä tilaa, sillä syysflunssat jättävär toisinaan ratsastajat pedin pohjalle ja tunneilla onkin yhtäkkiä tilaa.

Ajankohtaista-osiosta löytyy  syksyn tuntikalenteri, jossa tilaa vielä tiistaissa ja torstaissa 1 paikka.

Perjantaina klo: 18-19.00 on ponitalutustunti lokakuun loppuun, senjälkeen tälle tuntipaikalle perustetaan uusi ryhmä. Minkä ryhmän sinä siihen haluaisit? Ehdota Saijalle puh: 044-5862520 ja katsotaan mille ryhmälle on suurin kysyntä!

Perjantain suositussa kavaletti/ristikkotunnissa on ”aina tilaa”, sillä sinne ei voi varata vakiopaikkaa.

Se on tarkoitettu vakioratsastajien esteharjoitteluksi toisena viikkotuntina (hinta 27e) tai irtotunneilla käyville irtotunniksi 32e. Varaukset tehdään Saijalle, hän pyrkii koostamaan ryhmät aina niin, että samantasoiset hyppääjät ovat samalla tunnilla.Tänne voi siis tulla harjoittelemaan ihan esteiden alkeita tai toisaalta rämäpää-porukalle voidaan tehdä haastavampikin tunti.Tämä oli erittäin suosittu tunti kevätkaudella!

Osta vaikka lahjaksi lapsellesi tai itsellesi 4 krt kavalettituntikortti vakioratsastajille 108e, muille 120e.

Saija on nyt saanut opiskelut päätökseen ja suorittanut hevostalouden perustutkinnon ja saavuttanut Suomen Ratsastajainliiton hyväksymän Hevosharrasteohjaajan pätevyyden. Tällä tutkinnolla mennään nyt jonkin aikaa, kunnes on ammattitutkinnon aika. Laakereilla ei suinkaan lepäillä, vaan Saija valmentautuu viikoittain pääpaino kouluratsastuksessa mutta säännöllisesti myös estevalmennusta, myös alan medioiden, kirjallisuuden sekä taitavan ratsastuksen seuraaminen on oman tietotason jatkuvaa päivittämistä. Vierivä kivi ei sammaloidu..

Syyskaudella järjestetään 1 lauantai/kuukausi special-lauantai, johon koostetaan ihan special-tunteja sekä heppakerhotyylistä toimintaa, jossa pääpaino on teoriatiedon oppimisessa.